2014-03-12

FRÅGA FRÅGA!

Tänkte att det var längesen jag hade en frågestund! Fråga mig vad som helst, allt mellan himmel och jord, så ska jag svara så gott jag kan! Kör hårt :)

7 kommentarer:

 1. Hur kom ni på att ni ville bygga eget?
  Har ni något nytt projekt på gång med huset?
  :)

  SvaraRadera
 2. Också inne på huset, ett stort projekt, kostsamt, hur lägger man smartast upp allting? tänker på lån etc, inte för att "lämna" ut er ekonomi men blir det avsvärt mkt dyrare än med lägenhet lr? får man fråga hur hög budget ni satte för huset? går själv i hustankar, evbygga eget eller kanske finner vi nårt drömhus och bara renovering krävs :) sen hur är det egentligen med 2 barn, krävande förstår jag men, hur stor ålderskillnad har ni mellan era? dem har mkt av varandra va? :)

  SvaraRadera
 3. 1. Hur snygg skattar du dig själv på en skala från 1-10? Ärligt.
  2. Vad skulle du välja om du var tvungen att välja mellan att bara få äta råa ägg och dricka mormorssaft resten av ditt liv eller att sova under bar himmel och stiga upp 04.30 varje morgon resten av ditt liv?
  3. Ekonomiskt, är du en spara eller slösa?
  4. Tror du på evolutionen eller på en Gud som skapat universum och jorden med allt därpå?
  5. Vill du gifta dig snart?
  6. Har inredning alltid varit ett stort intresse för dig?
  7. Har du varit riktigt blond nångång?
  8. Om du inte fick jobba som frisör mer, vad skulle du kunna tänka dig att jobba med då?
  9. Har ni några ytterligare projekt på gården i sommar?
  10. Vill du/ni ha fler barn i framtiden?

  SvaraRadera
 4. Tycker du har en fin blogg!

  Vilka bloggar läser du?
  Dina topp-3 serier?
  Visa upp ditt favoritplagg?

  SvaraRadera
 5. När började du längta efter barn (alltså ålder)? Känner du att du hinner göra allting som du vill göra i ditt liv, eller finns det något som du önskade att du hade tid till men som det inte finns tid till?

  Tycker att du har en inspirerande och bra blogg! =)

  SvaraRadera
 6. Känns som ni börjar ha gjort det mesta med huset och gården nu (jättefint), men undrar om ni har några projekt kvar eller om ni har något annat på gång, typ en resa, stuga, husvagn.. Nämen, något nytt "mål" eller ska ni slå er till ro ett tag nu och njuta av de fina ni lyckats åstadkomma?

  SvaraRadera
 7. Hur gammal var du när du fick ditt första barn? Hur många barn vill du ha? Sedan undrar jag nyfiket på hur länge du vetat att du ville bli ung mamma, var det gemensamt planerat sedan länge?

  SvaraRadera