2014-09-08

ATT SÄTTA MÅL OCH ATT UPPNÅ DOM.

Efter det att jag hade fött Selma så kände jag att jag verkligen ville komma igång med styrketräningen. Jag ville bli stark, glad och pigg. Men det har inte varit roligt alla gånger. Trötthet, tidsbrist och annat har kommit ivägen ibland och det har det fått göra. Jag har skyndat långsamt och lyssnat på kroppen men ändå bitit i då det känts lite segt. Promenader, Mycket styrketräning och löpning.
Och här står jag, lite mer än ett år senare och det känns så sjukt bra! Jag är så glad och stolt att jag inte gett upp efter typ en månad (som många gånger förr). Jag och Simon har peppar varandra och gett varandra utrymme för träningen, för när man har två barn också så krävs det lite planering. Jag har även försökt tänka på kosten och ätit mycket (spec. protein). Men ändå unnat mig onyttigheter ibland. 

Jag hoppas kunna inspirera o peppa någon där ute till att komma igång! Sätta mål för sin egen träning och att inte stressa fram nåt, jag tror man måste hitta sin egen nivå. Men att pressa sig själv mår man bra av och att hela tiden sträva framåt!! 
Nu kämpar jag vidare och sätter nya mål som jag SKA uppnå :) gör det ni också!

4 kommentarer: